hírek

2017. december 8. péntek

Tisztelgés az 500 éves reformáció előtt Nagyváradon

A reformáció 500. évében könyvbemutatóval egybekötött emléktábla-avatást tartottak a Partiumi Keresztény Egyetemen, december 7-én. A rendezvény első felében reformációi emlékülésre került sor az egyetemi székházként szolgáló nagyváradi református palota ezúttal szűkösnek bizonyult Bartók-termében.
2017. december 7. csütörtök

Reagálás két felszólalásra

Doru-Claudian Frunzulică román balliberális politikus, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége az Európai Parlamentben nevű képviselőcsoport (S&D Group) tagja, a Romániában kormányzó Szociáldemokrata Párt (PSD) képviselője a múlt hónap utolsó napjaiban két olyan felszólalással hívta fel magára a figyelmet a brüsszeli törvényhozásban, amelyekre Tőkés László erdélyi képviselő, az Európai Néppárt (EPP) frakciójának tagja nyílt levélben érezte szükségét reagálni. Ez alább olvasható.
2017. december 5. kedd

Emléktábla-avatás és könyvbemutató lesz a PKE-n

Tisztelgés az 500 éves reformáció előtt címmel tartanak könyvbemutatóval egybekötött emléktábla-avatást Nagyváradon, a Partiumi Keresztény Egyetemen december 7-én 18 órától.
2017. december 4. hétfő

Tíz év a politikai pluralizmus szellemében

Tőkés László európai parlamenti képviselővé történt megválasztásának tizedik évfordulója alkalmából december 2-án közéleti fórumot tartottak Sepsiszentgyörgyön, a Székely Nemzeti Múzeumban.
2017. december 2. szombat

Sepsiszentgyörgyön ülésezett az EMNT Választmánya

Sepsiszentgyörgyön ülésezett december 2-án az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács Választmánya. Az eseményen az EMNT országos elnöksége, valamint a területi szervezetek vezetői és képviselői voltak jelen.
2017. november 30. csütörtök

Egyházi elöljárók Európa és a nemzet szolgálatában

Csáky Pál szlovákiai néppárti európai képviselő meghívására és szervezésében népes felvidéki utazócsoport és egyházi küldöttség látogatott Brüsszelbe folyó év november 29-én. Ugyanazon a napon belkörű eszmecserére került sor az Európai Parlament székhelyén.
2017. november 29. szerda

Reagálás egy meghívásra

E hónap végén egy szűkszavú meghívót juttatott el képviselőtársaihoz Viorica Dǎncilǎ európai parlamenti képviselő a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-frakciójának román delegációja nevében.
2017. november 22. szerda

A reformáció 500 évéről Brüsszelben – a Partiumi Keresztény Egyetem kórusának fellépése

A 2017-ben rendezett, a reformáció 500 évére emlékező rendezvények sorába illeszkedő konferenciát tartottak Brüsszelben november 22-én. A Tőkés László EP-képviselő irodája által szervezett rendezvényre a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) énekkara, valamint az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egyesület héttagú küldöttsége is meghívást kapott.
2017. november 22. szerda

Tibet Interest Group-találkozó

November 22-én Tőkés László, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője a Tibet Frakcióközi Munkacsoport ülésén vett részt.
2017. november 20. hétfő

Megnyílt Szakács Imre festőművész kiállítása a nagyváradi várban

2017. november 18-án a nagyváradi várban nyílt kiállítása Szakács Imre festőművésznek, az Európai Művésztelepek Szövetsége alelnökének.

összesen: 1663 db | 10 db/oldal

első vissza 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 következő utolsó

fényképek

Temesvári zarándoklat
10 éves az EMNT
Székelyek Nagy Menetelése
A Magyar Rektori Konferencia plenáris ülése Nagyváradon

videók

Tőkés László évértékelője a Magyar Televízióban, 2016. jan. 1-jén
Tőkés László brüsszeli felszólalása
Tőkés László portré az EuroparlTV-n
Tőkés László I.

ajánlott oldalak

Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
EPP képviselőcsoport az Európai Parlamentben
FIDESZ
Fidesz Európa Parlamenti képviselőcsoportja
Orbán Viktor miniszterelnök honlapja
www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010