hírek

2017. november 30. csütörtök

Egyházi elöljárók Európa és a nemzet szolgálatában

Csáky Pál szlovákiai néppárti európai képviselő meghívására és szervezésében népes felvidéki utazócsoport és egyházi küldöttség látogatott Brüsszelbe folyó év november 29-én. Ugyanazon a napon belkörű eszmecserére került sor az Európai Parlament székhelyén.
2017. november 29. szerda

Reagálás egy meghívásra

E hónap végén egy szűkszavú meghívót juttatott el képviselőtársaihoz Viorica Dǎncilǎ európai parlamenti képviselő a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-frakciójának román delegációja nevében.
2017. november 22. szerda

A reformáció 500 évéről Brüsszelben – a Partiumi Keresztény Egyetem kórusának fellépése

A 2017-ben rendezett, a reformáció 500 évére emlékező rendezvények sorába illeszkedő konferenciát tartottak Brüsszelben november 22-én. A Tőkés László EP-képviselő irodája által szervezett rendezvényre a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) énekkara, valamint az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egyesület héttagú küldöttsége is meghívást kapott.
2017. november 22. szerda

Tibet Interest Group-találkozó

November 22-én Tőkés László, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője a Tibet Frakcióközi Munkacsoport ülésén vett részt.
2017. november 20. hétfő

Megnyílt Szakács Imre festőművész kiállítása a nagyváradi várban

2017. november 18-án a nagyváradi várban nyílt kiállítása Szakács Imre festőművésznek, az Európai Művésztelepek Szövetsége alelnökének.
2017. november 19. vasárnap

Román–magyar konferenciát tartottak Nagyváradon

A nagyváradi városháza tanácstermében szervezett román–magyar konferenciát az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) a Recontructio Egyesület közreműködésével 2017. november 17-én. Zatykó Gyula, az Erdélyi Magyar Néppárt országos alelnöke, Ilie Bolojan nagyváradi polgármester tanácsadója köszöntötte a megjelenteket, majd Florin Birta, a város egyik alpolgármestere szólt a részvevőkhöz.
2017. november 16. csütörtök

Vita az 1917-es totalitárius bolsevik forradalom örökségéről

Jelek szerint, az ügy rendkívüli kényessége ellenére, az Európai Parlament sem tudott kitérni a szovjet-orosz „nagy októberi forradalom” centenáriumáról való megemlékezés elől. Ez azonban egy plenáris vitára szorítkozott, bárminemű közös állásfoglalás elfogadása nélkül.
2017. november 15. szerda

Új lendületet kell adni a Keleti Partnerségnek

A Keleti Partnerség 2017. novemberi csúcstalálkozója közeledtén az Európai Parlament önálló jelentésben fogalmazta meg a Tanácshoz, a Bizottsághoz és a Külügyi Szolgálathoz intézett ajánlásait. A dokumentum vitájára a parlament november 14-i délutáni plenáris ülésén került sor, Strasbourgban.
2017. november 14. kedd

Román–magyar konferenciát tartanak Nagyváradon

A mára már hagyományosnak számító román–magyar konferenciáját ez alkalommal Nagyváradon, a Polgármesteri Hivatal előadótermében november 17-én 14 órától szervezi meg az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az esemény társszervezője, a Reconstructio Egyesület – közölte az EMNT sajtóirodája.
2017. november 14. kedd

Találkozó az izraeli nagykövettel

Tőkés László EP-képviselő Jószéf Amranival, Izrael magyarországi nagykövetével találkozott november 14-én Strasbourgban.

összesen: 1526 db | 10 db/oldal

első vissza 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 következő utolsó

fényképek

Temesvári zarándoklat
10 éves az EMNT
Székelyek Nagy Menetelése
A Magyar Rektori Konferencia plenáris ülése Nagyváradon

videók

Tőkés László évértékelője a Magyar Televízióban, 2016. jan. 1-jén
Tőkés László brüsszeli felszólalása
Tőkés László portré az EuroparlTV-n
Tőkés László I.

ajánlott oldalak

Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
EPP képviselőcsoport az Európai Parlamentben
FIDESZ
Fidesz Európa Parlamenti képviselőcsoportja
Orbán Viktor miniszterelnök honlapja
www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010