hírek

2018. február 24. szombat

Megemlékeztek a fővárosban a kommunizmus áldozatairól

A kommunizmus áldozatainak magyar emléknapja alkalmából február 23-án délután megemlékező rendezvényt tartottak a főváros XXII. kerületében, Budafok-Tétényben.
2018. február 22. csütörtök

„Európa fővárosainak Jerevánon van a szeme”

2017. február 21-én, az Európai Parlament bizottsági hetén, a Külügyi Bizottság (AFET) Edvard Nalbandjánt, az Örmény Köztársaság külügyminiszterét látta vendégül egy eszmecsere keretében. 2017. novemberében, a Keleti Partnerség rigai csúcstalálkozóján az Európai Unió és Örményország ún. átfogó és megerősített partnerségi megállapodást írt alá, amely a két fél számára lehetővé teszi, hogy a közös kihívások kezelésében szorosabban együttműködjenek, valamint hogy az előttük megnyíló lehetőségeket a lehető legjobban kihasználják.
2018. február 18. vasárnap

A Bocskai Zarándoklat záró momentumáról

Tizenkettedik alkalommal szervezték meg a magyarországi hajdútelepülések elöljárói a Bocskai Zarándoklatot, amely a hajdú múlt ápolása és őrzése mellett a határok fölötti magyar nemzeti egységet is hivatott szolgálni és demonstrálni.
2018. február 12. hétfő

KMKF-ülés volt az Országházban

A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) 2018. február 9-én a budapesti Országházban tartott plenáris ülést, amelyen részt Tőkés László európai parlamenti képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke is.
2018. február 8. csütörtök

Felhívás a romániai magyar autonómia ügyében

A Kárpát-medencei Magyar Autonómiatanács örömmel vette tudomásul és üdvözli a három romániai magyar párt 2018. január 8-án Kolozsvárt kiadott közös nyilatkozatát a romániai magyar nemzetrész autonómiájának a szükségességéről.
2018. február 7. szerda

A jogfosztott romániai magyar közösség kiáll a romániai jogállamiság védelmében

2018. január 24-én Monica Macovei európai képviselő, volt igazságügy-miniszter szervezésében került sor Brüsszelben egy nagy érdeklődés által övezett fotókiállításra, A románok az utcákra vonulnak címmel.
2018. február 7. szerda

Közös európai érdek a nyugat-balkáni országok integrálása

Az Európai Parlament február 6-i délutáni plenáris ülésén Federica Mogherini külügyi és biztonságpolitikai főképviselő, az Európai Bizottság alelnöke és Johannes Hahn bővítési biztos ismertették az Európai Unió nyugat-balkáni bővítési stratégiáját.
2018. február 6. kedd

Az Uniónak és tagállamainak meg kell védeniük saját európai és nemzeti identitásukat

2016 októberében az Európai Parlament Néppárti Frakciójának és a Wilfried Martens Európai Tanulmányi Központnak a szervezésében rangos konferenciára került sor Brüsszelben Európa elrablása egykor és most címen.
2018. február 2. péntek

Bár baj esetére nincsenek pénzügyi garanciák, az Európai Bizottság szerint nem veszélyes a felsőcsertési bányanyitás

Hölvényi György és Tőkés László néppárti EP-képviselők közösen feltett, írásbeli választ igénylő kérdésükkel az Eldorado Gold Corporation kanadai társaság felsőcsertési (Certejul de Sus, Románia) bányászati projektjének környezetvédelmi kockázatai felől érdeklődtek az Európai Bizottságnál 2017 novemberében.
2018. január 25. csütörtök

Találkozás a száműzött Tibeti Közigazgatás vezetőjével

Az Európai Parlament szakbizottsági munkahete keretében január 24-én az Emberi Jogi Albizottság (DROI) – többek között – Tibet ügyét tűzte napirendjére.

összesen: 1536 db | 10 db/oldal

első vissza 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 következő utolsó

fényképek

Temesvári zarándoklat
10 éves az EMNT
Székelyek Nagy Menetelése
A Magyar Rektori Konferencia plenáris ülése Nagyváradon

videók

Tőkés László évértékelője a Magyar Televízióban, 2016. jan. 1-jén
Tőkés László brüsszeli felszólalása
Tőkés László portré az EuroparlTV-n
Tőkés László I.

ajánlott oldalak

Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
EPP képviselőcsoport az Európai Parlamentben
FIDESZ
Fidesz Európa Parlamenti képviselőcsoportja
Orbán Viktor miniszterelnök honlapja
www.tokeslaszlo.eu | © Minden jog fenntartva, 2010